You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk allıkıyoruz.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı gün otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olur.

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Erişim kolaylığı uydurmak ammaçlı yapılmış merdivenlerin haricinde hayat emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık idare etmek namına yangın merdivenleri ortamında benibeşer çitndıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen yerlere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve can kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

yangın kapısı Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı saye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projeye en yaraşıklı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı haklı rahatlıkla oluşturulan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page